Skanning

Vad allt kan man använda Pranic Healing-tekniker till? Tja, egentligen är det bara ens egen fantasi som sätter gränser för det. Allt har en energidimension, och Pranic Healing är hantering av energi, så svaret är att till i princip allt.

Och för det mesta börjar man med skanning, dvs att känna på energin. Det är en underskattad förmåga, minns jag att Master Daphne har sagt. Att skanna med händerna ger dessutom mycket exakt information. För via händerna uppfattar du typen och mängden av energi. Och det är där den börjar, energihanteringen.

Man kan skanna precis allt. Igår skannade jag en vattenpump. Intressant. Jag har skannat vår bil. Det var upplysande. Barnen skannar jag jämt. Små barn kan inte riktigt förklara vad som är fel när de inte mår bra, och då är skanningen ett oslagbart hjälpmedel.

För att inte tala om katten som inte jamar för att berätta att allt inte står rätt till. I allmänhet ser jag att nåt är på tok när katten inte beter sig som han brukar. Då är skanningen till stor hjälp.

Och när man ska fatta beslut, ger skanningen nya infallsvinklar.

Alltså oh yeah, vad behändigt det är att kunna skanna! Jag önskar att alla hade så känsliga händer, att de kunde skanna. Fast om man inte har känsliga händer än, kan man träna upp förmågan. Genom att skanna 🙂

Så det är bara att sätta igång och skanna allt omkring en.

You live and you learn.

2 thoughts on “Skanning

    • Skanning är en teknik som lärs ut under Pranic Healing grundkursen. Om du själv har fått Pranic Healing-behandling så har healern använt den tekniken under behandlingen. Ibland kan man få lära sig en teknik för att känna sin egen energi, så jag antar att det är det du har fått testa på. Man gnider handflatorna mot varandra och trycker till i mitten av handflatan.
      Du kan testa det om du vill, men för att lära dig själva tekniken (för att kunna utnyttja den) behöver du läsa grundkursboken – Master Choa Kok Sui: Miracles Through Pranic Healing, eller på finska Energiahoitoa praanalla, finns ej på svenska ännu – eller gå grundkursen. Om du är intresserad av att lära dig mer, rekommenderar jag en kurs om bara möjligt. Då får man sas handgripligen lära sig vad det är frågan om 🙂

      I USA finns massor av kurser, kolla länkar via globalpranichealing.com, och för det som erbjuds på svenska i Finland och Sverige, ta gärna kontakt med Hannele på hannele@pranica.fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s