Mitt pranic healer 10-årsjubileum; Kunskap förpliktar

Grand Master Choa har sagt att Pranic Healing är energimedicin. Det betyder att vi lär oss massor om energins lagbundenheter och principer under kurserna. Vi lär oss känna energin genom att skanna, och vi lär oss hantera den, dvs göra nåt åt det vi känner.

Men kunskap förpliktar. När jag gick grundkursens andra dag sa läraren Hannele att vi kommer att få putsa oss resten av livet. Så deprimerande! Jag blev nedslagen. Jag hade tänkt mig att jag skulle göra en ordentlig rensning nu och så skulle det bara vara lite smått då och då. Men så är det alltså inte alls.

Det kan vara riktigt tröttsamt när man inser hur mycket putsning man kunde göra och kanske egentligen borde göra. Låt inte det överväldiga dig. Jag blev stressad i början, men sedan lärde jag mig slappna av. Det faktum att jag inte ser energi speciellt mycket gör det lite lättare – man ser det inte och det stör inte så mycket mer. Men det är faktum att varje dag samlar vi på oss smuts. Det är en del av vårt dagliga liv.

Lösningarna på detta dilemma finner vi på flera håll, men det som är gemensamma nämnaren är energihygien. Man kan hålla sig ren på många sätt och speciellt ska man satsa på att bygga upp sin aura, så att den är stark och inte så lätt blir påverkad av energismuts i omgivningen. Allt man behöver kunna lär man sig egentligen redan på grundkursen, men ju mer man utbildar sig, desto fler tekniker lär man sig och desto lättare blir det att hålla en hög energinivå.

Jag ser hela tiden nya aspekter av detta med energihygien. Och är jag osäker, kan jag skanna för att ta reda på om något är smutsigt eller rent eller hur mycket energi det finns där. Man kan skanna allt man bara kommer över, om man vill. Men var beredd på att det  kan förändra ditt liv! Har du tex lust att äta något som du känner innehåller smutsig energi, eller bara lite energi? Knappast. Jag har skannat bakverk och frukter. Gissa vilket som var trevligare att skanna.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s