Pranic healern på semester

Vi var på en solsemester i Turkiet nyligen.
Härligt med semester, tyckte vi alla. Den som kanske hade minst utbyte av resan var väl yngsta dottern, 7 månader gammal. Värmen gillade hon inte så mycket och solen fick hon ju hålla sig ifrån.Som pranic healer packar jag alltid med vissa saker, för alla eventualiteter.
Jag släpar med salt överallt, till makens irritation. Och visst väger det ett par hundra gram, och visst finns det på de flesta ställen salt att köpa i affärerna. Jag brukar ta med så mycket att jag klarar de första dagarna, ifall man inte hittar nån supermarket meddetsamma. En gång var jag på ett ställe där det inte fanns salt att köpa. Huh vilken tur att jag hade med eget då.
Och så tar jag med min kristall för att göra healing, och min mp3-spelare med OM-mantrat och andra mantror och meditationer.
Mitt lavendelspray för rengöring har jag haft i handväskan sedan jag blev pranic healer för snart tio år sedan. Det är bra att spraya händerna med – decinfierar bra – och unkna hotellrum fräschar man snabbt upp.
Och så min arhatic yogi travel kit (arhatic yogis vet vad den kan innehålla), ifall andan faller på.
Och tur var väl det, att jag packat med alla grejor igen.
Sista dagen innan hemresan låg jag på hotellrummet och belägrade toaletten för jag fick matförgiftning. Inte kul. Självhealing och receptfri medicin samt vila gjorde susen, så jag orkade resa hem följande dag. Jag har rest mycket i mina dar, men att resa först i buss och sen flyg över ett halvt dygn med två små barn som blir trötta och hungriga är inte roligt alls. Så jag var tacksam över att jag var vid någorlunda god vigör.
Men det var härligt med semester, strand och sol! 🙂

3 thoughts on “Pranic healern på semester

    • Absolut! Du kan skicka epost till hannele@pranica.fi, där får man info om Pranic Healing i Finland och Sverige. Du kan prova på en behandling, eller komma till nån av våra meditations kvällar där man kan få mer information. Vi har också en grundkurs i Stockholm inkommande veckoslut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s